Slovacia - Zoo Bojnice

Când am ajuns în Bojnice habar n-aveam că aici vom găsi și o grădină zoologică și încă foarte aproape de castel. Planul făcut conform celor citite pe internet era să venim să vizităm Castelul Bojnice. Ajunși în centrul orașului Răzvan a început să se bucure foarte tare și zicea că mergem la zoo. Inițial nu am făcut legătura. Am crezut că i s-a făcut dor să viziteze o grădină zoologică. După ce am mai făcut câțiva pași am văzut și eu de unde îi venise ideea. Din centrul parcului se vedeau distinctive literele mari de la grădina zoo: "ZOO". Bravo tati! Ai început să și citești!

Nefiind în plan, nu știam dacă ne încadrăm să vizităm și grădina zoologică. După ce am făcut turul castelului ne-am îndreptat spre intrarea în zoo și am aflat că programul este încăpător și avem timp să o vizităm.

Aveam să descoperim că este cea mai frumoasă grădină zoologică văzută până acum. Și când te gândești că nici măcar nu era în plan!?

Să vedem ce animăluțe am întâlnit în această grădină zoologică!

Bufniță

Cocor cu coroana roșie

Panda roșu

Colobus

Meerkatze

Urangutan

Cocorul cu ceafa albă

Ibis

Cangur

Emu

Nandu

Suricate

Elefanți

Niște animale domestice

Leopardul persan

Ocelot

Leul

Iguana

Gecko

Și în încheiere domnul urs, pe care l-am căutat ceva, ceva. Aproape că era să îl ratăm întrucât cușca lui părea a fi în renovare.

Detalii
Data excursiei
11 mai 2017
Etichete:
zoo
slovacia
Comentarii