Constanța - Delfinariu, zoo și castele de nisip

A venit vara! De fapt, vara a venit de 1 lună, dar parcă luna iunie nu o pot considera pe deplin ca o lună de vară. Până la urmă și astronomii spun că vine vara mai spre finalul lunii iunie. Și dacă a venit vara, poate tragem o fugă și până la mare. Plajă, nisip, căci Răzvan este un mare fan nisip. Și poate mergem și la delfinariu. Îl încadrăm și pe el în turul grădinilor zoologice din România. Aveam să aflăm că în spatele delfinariului este amenajat și un mic parc zoo. Iar biletul de intrare la delfinariu include și vizitarea acestuia. Iar în această situație putem spune că se poate încadra fără dubii în turul grădinilor zoologice din România.

Am impresia că pe timpul verii se fac reprezentații în weekend din 2 în 2 ore, iar în extrasezon doar 2 reprezentații pe zi. Noi am ales, bineînțeles, ora cea mai aglomerată. De fapt, am ales-o pentru că dimineață voiam să mergem mai întâi la plajă să ne jucăm în nisip.

Nu îmi aduc aminte să fi văzut vreodată pe viu jocul delfinilor, dar a fost un spectacol extraordinar.

A urmat apoi o plimbare relaxantă prin parcul zoo. Și nu mi s-a părut chiar mic.

Papagali

Tucan

Un pelican prietenos (sau mai bine zis, aparent prietenos, pentru că l-a ciupit puțin pe Răzvan, care se tot ținea după el și îl agasa)

Iepurași

Căprițe

Păun albastru

Câinele enot

Câinele dingo

Emu

Veverița

Porcușori de Guineea

Coati l-am mai auzit în alte părți denumit ursulețul năsos, acum i-am descoperit o altă denumire: ursul cu trompă

Zebu

Ratoni

Zebra

Mufloni

Alpaca

Oaia cu coamă

Lebăda neagră

Iar la ieșire am vizitat parcul dinozaurilor

Detalii
Data excursiei
1 iulie 2017
Etichete:
zoo
dinopark
zoo romania
Comentarii